YVON MAGAZINE

I den ideelle verden vågner vi alle udhvilede op til rene hjem, fyldte køleskabe og en kalender fuld af aftaler med mennesker, der har styr på deres prioriteter. Vi er til stede i vores samtaler, har ikke mobilen tændt til møder og ved godt at “Sort by price” ikke giver os mest værdi, men kun den laveste pris på rejsen, blenderen eller restauranten. Den ideelle verden er et level op og et skridt væk fra dovenskaben – det nedsunkne. På Yvon Magazine har vi valgt at trykke på “Sort by delight”, og udelukkende beskæftige os med de aspekter, der gør livet lidt bedre. Et løfte vi rent faktisk har tænkt os at holde.

Yvon Magazine er en online dedikation til det ideelle, til engagementet og til entusiasmen. Vi taler med talenter, nye ansigter, gamle sjæle og originale stemmer. Vi rejser ud og hjem, og indsamler noter om alle de steder, mennesker og ting som giver ekstra værdi og tvinger os alle til at sigte lidt højere. Yvon Magazine har en distinkt stemme og et æstetisk blik, der i et kort format får fortalt en væsentlig historie i tekst og billeder.

Du kan følge Yvon her på sitet og ved at skrive dig op til Yvons nyhedsbrev, hvor du vil modtage updates og invitationer til events, foredrag, premierer og ferniseringer. Yvon findes nemlig også derude – i livet.

Redaktionen

Tilmeld dig Yvon Magazines nyhedsbrev